Bericht versturen
Thuis

Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Lanyao Water Treatment Co., Ltd. werd opgericht in het begin van de jaren negentig met een kapitaal van 30 miljoen RMB. Het is een onderneming gespecialiseerd in het onderzoek,productie van afvalwaterzuiveringsmiddelen zoals poly-aluminiumchloride voor industriële doeleinden of voor gebruik, hetzij in vloeistofvorm of in poedervorm, verschillende reeksen poly acrylamide, polyferrisulfaat, natriumasetaat, polyaluminiumferricchloride, actieve kool en andere chemische stoffen.Het bedrijf is nu gevestigd in de chemische industriezone in de provincie Jiangsu.De organisatiestructuur van het bedrijf bestaat uit vijf afdelingen en één ruimte, namelijk de marketingafdeling,de afdeling Technologie-O&O, de afdeling Operationeel Management, de afdeling Ingenieurswerk, de afdeling Financiële Verrekeningen, het hoofdkantoor en de afdeling Ingenieursonderzoek.Het bedrijf heeft vestigingen in Jiangsu., Shanghai, en Henan Provincie.


We hebben een compleet systeem van productiebeheer en kwaliteitsmanagement. We hebben het 1SO9001 kwaliteitssysteemcertificaat in 2012, het ISO14001 milieusysteemcertificaat in 2014,en de certificering van het managementsysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk in 2016Het bedrijf beschikt over zowel geavanceerde apparatuur en talenten, binnenlandse geavanceerde testapparatuur, en meer dan 30 jaar van professioneel en technisch personeel met middelgrote en hogere titels.het bedrijf heeft een professioneel transportteam, en bezit 10 vloeibare PAC-tankschepen en 5 bestelwagens, die de tijdigheid van de productlevering volledig kunnen garanderen.


De klanten van ons bedrijf verspreid over alle provincie-niveau steden in China en andere beursgenoteerde bedrijven in het buitenland zoals Shanghai Water Works, Hangzhou Water Group Co., Ltd.,OJI-papier (Japan) enz.Ons bedrijf heeft het vertrouwen en de lof van klanten gewonnen met zijn hoogwaardige producten en uitstekende after-sales service.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Aangezien Oostelijk China altijd een geconcentreerd gebied voor de ontwikkeling van licht en zware industrieën in vroeg - Th-20 eeuw is geweest, zijn de waterkwaliteiten van rioleringsinstallaties in diverse gebieden vrij verschillend en compliceerden zodat de behandeling vrij moeilijk is. Daarom sturen wij gewoonlijk technici naar de plaats en leiden micro-experimenten die op opsporingsrapport worden gebaseerd over COD, BZV, SS, ammoniakstikstof, totaal fosfor, zwaar metaal en andere onzuiverheden. Zoals dat kunnen wij het aangewezen type van chemische producten aanpassen om het beste behandelingseffect te verkrijgen.

Tot 2006, volgens bijna tien jaar van technologieaccumulatie en onderzoek naar diverse types van chemische producten, die met deskundigen en professoren van diverse hogescholen en universiteiten samenwerken, Lanyao-werd de vervaardigen-typeonderneming geregeld in het yixing, jiangsuprovincie.

Lanyao produceert een brede waaier van chemische producten die in waterbehandelingsprocessen worden gebruikt, met inbegrip van stollingsmiddelen, flocculants, PH regelaars zoals poly-aluminiumchloride, poly ijzersulfaat, natriumacetaat en poly-aluminium ijzerchloride, enz. Het bedrijf wordt nu gevestigd in de Chemische de Industriestreek in Jiangsu-Provincie, met een fabrieksgebied van 17.000 vierkante meters en 108 werknemers.

 

Wij hebben een volledige reeks productiebeheer en systemen voor kwaliteitscontrole. Wij kregen de 1SO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem in 2012, de milieu het systeemcertificatie van ISO14001 in 2014, en de bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificatie in 2016. Het bedrijf heeft zowel geavanceerd materiaal als talenten, binnenlands geavanceerd het testen materiaal, en meer dan 30 jaar van professioneel en technisch personeel met midden en hogere titels. Bovendien heeft het bedrijf een professioneel vervoersteam, en bezit 10 vloeibare PAC-tankers en 5 bestelwagens, die de opportuniteit van productlevering kunnen volledig waarborgen.

Over de 30-jaar ontwikkeling, onze klanten van ons over de hele wereld uitgespreid bedrijf. Wij hebben het vertrouwen en het lof van klanten met zijn producten van uitstekende kwaliteit en de uitstekende naverkoopdienst gewonnen.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : LanYao

Aantal werknemers : 60~100

Jaarlijkse omzet : 15000000-16000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Certificaten China Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Certificaten China Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Certificaten China Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Certificaten China Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Certificaten China Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Certificaten China Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Certificaten